Fakro

Jaloezie Standaard rolgordijn Rolgordijn met
zijgeleiding
De jaloezie beschermt
tegen overhitting en vormt
een decoratief element.  
De zijgeleiding verwezenlijkt nagenoeg een complete verduistering van de ruimte en maakt het tevens mogelijk om het dakraam te draaien met een gesloten zonwering.
Het standaard rolgordijn wordt opgerold op een roller met springveer. Het heeft een elegenate aluminium cassette die de roller verbergt. Drie sluitingen, geïnstalleerd op het dakraam, maken het mogelijk om het rolgordijn in drie verschillende standen te zetten.  Het rolgordijn met zijgeleiding
biedt bescherming tegen zonlicht en een aangename lichtregulering tijdens zonnige dagen. Het rolgordijn kan tevens een decoratief element voor de zolderruimte zijn. 
Verduisteringsrolgordijn Geplisseerd gordijn Insectenhor
Het verduisteringsrolgordijn is gemaakt van een elegante, eigentijdse stof. De zijgeleiding zorgt voor 99% verduistering van de ruimte. Het rolgordijn kan in elk gewenste positie vastgezet worden.  Het geplisseerd gordijn is stijlvol en decoratief gordijn. Het creëert een zacht, gelijkmatig verspreid lichtniveau in de ruimte, in kleuren die passen bij elk interieur. De insectenhor houdt muggen en andere insecten tegen die de ruimte binnen willen dringen. Het plaatsen van een insectenhor betekent dat u het raam open kunt laten, zonder dat de insecten binnen kunnen komen. 
Buitenzonwering Rolluik
De buitenzonwering beschermt wel 8x effectiever tegen oververhitting van de binnenruimte dan een binnenzonwering. Screens reflecteren namelijk zonlicht voordat dit het glas bereikt. Het rolluik biedt optimaal comfort bij het gebruik van de zolderruimte, omdat het beschermt tegen oververhitting. Het zorgt voor een complete verduistering van de ruimte, reduceert het geluid van buitenaf en garandeert privacy door een complete bedekking van het raam. 
Vraag een offerte aan

Selecteer uw product

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Adres en stad

Telefoonnummer

Bericht