Waarom elektrisch bediende zonwering?


Elektrisch bedienen is comfortabel, handmatig zwengelen of optrekken is niet meer nodig. Bovendien, elektrisch bediende zonneschermen gaan langer mee! Want met een elektrische aandrijving sluit een zonnescherm altijd perfect. Daardoor hebben wind en regen minder vat op het verouderingsproces van het zonweringsdoek.

Met één draai aan of druk op de knop is de klus geklaard


Wat heb ik nodig?


Kiest u voor een wandschakelaar, of voor de luxe van een draadloze afstandsbediening? En wilt u daarbij een comfortabele accessoire, zoals een zon- en windautomaat, eventueel met afstandsbediening? De Lamellen Gigant heeft het allemaal voor u. Uiteraard worden alle producten standaard voorzien van de juiste Somfy motor.


Standaard elektrische bediening of draadloze bediening?


Naast een traditionele schakelaar kunt u dus ook kiezen voor een draadloze besturing. Een draadloze schakelaar of een klassieke afstandsbediening, u hebt de keuze.

Bij nieuwbouw kan worden gekozen van de standaard aandrijvingen met de standaard besturingen. Om in bestaande situaties optimaal van alle besturingsmogelijkheden gebruik te kunnen maken, zonder overal ontsierende kabelgoten aan te brengen, kan worden gekozen van de draadloze mogelijkheden. In dat geval kan bekabeling tussen motor en besturing achterwege blijven en dient uitsluitend een voedingspunt aanwezig te zijn.


De volgende elektronische bedieningsmogelijkheden zijn verkrijgbaar:

Vraag een offerte aan

Selecteer uw product

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Adres en stad

Telefoonnummer

Bericht