Afspraak Maken

De Lamellen Gigant is zeven dagen per week open

Wij van de Lamellen Gigant doen er alles aan om u zo goed mogelijk persoonlijk te informeren over de vele opties en mogelijkheden voor de zonwering voor uw woning, winkel of kantoorpand. Daarom kunt u bij ons een afspraak maken op een tijdstip dat u schikt. Op deze manier kunt u zich in alle rust laten informeren over de zonwering die bij u past.

 

Ook staan wij tot uw beschikking buiten de reguliere winkeltijden

U hoeft dus geen vrije dag te nemen om u te laten informeren over ons uitgebreide aanbod van zonwering. U bent altijd welkom!

 

Zo maakt u vrijblijvend een afspraak

Een afspraak maken is heel eenvoudig. Begin bij stap een en begin met het selecteren van het product waarover u meer informatie wilt. Vervolgens selecteert u op welke datum u beschikbaar bent. Hierna gaat u naar stap twee en krijgt u een overzicht van de beschikbare tijdstippen voor de afspraak. Selecteer het tijdstip waarop u langs wilt komen. Vul vervolgens bij stap drie uw gegevens in en uw afspraak staat! Wanneer u verder klikt gaat u naar stap vier, hier ziet u een overzicht van de afspraak die u hebt gemaakt.

 

Maak vrijblijvend een afspraak en kom langs in onze showroom in Den Haag. Wij staan u met alle plezier te woord, de koffie staat klaar!